Σελίδες

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Έριξαν κατηγορία τον ΗΡΑΚΛΗ (!), άδεια ο Πανιώνιος

Το... μπαμ στις αδειοδοτήσεις ήρθε τελικά για τον Ηρακλή, καθώς η επιτροπή απέρριψε την έφεση και έτσι ο «γηραιός» ουσιαστικά υποβιβάζεται! Δικαιώθηκε ο Πανιώνιος, που κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Σαφώς και πρόκειται για απόφαση-βόμβα για τον Ηρακλή, καθώς πλέον δεν φαίνεται ότι κάτι μπορεί να αποτρέψει την πορεία του προς τη Football League! Oύτε καν οι οπαδοί του που ετοιμάζονται για ακόμη πιο δυναμικές κινητοποιήσεις στους δρόμους της Θεσσαλονίκης! Πέραν του Πανιωνίου άδεια πήρε και ο Πανσερραϊκός.

Συγκεκριμένα η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή της έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
1. Έκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανιώνιος. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.

2. Έκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.

3. Έκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής.

* Η άδεια που εκδίδεται για κάθε ΠΑΕ αναφέρεται ως άδεια UEFA, μετά την πλήρη εξομοίωση των κριτηρίων για τη συμμετοχή, τόσο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όσο στο πρωτάθλημα της Super League.

Συγκέντρωση στο Κατσάνειο!

Η απόφαση-καταδίκη για τον Ηρακλή ήδη προκάλεσε κύμα αγανάκτησης στους φίλους της ομάδας! Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και το βράδυ υπάρχει συγκέντρωση στο Κατσάνειο στις 20:00 μ.μ.
Ο Ηρακλής θα αγωνίζεται στη Football League την επόμενη σεζόν, καθώς δεν πήρε την αδειοδότηση. Οι ψήφοι της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων ήταν δύο κατά και μία υπέρ, με συνέπεια να οδηγήσουν τον «Γηραιό» στη β' κατηγορία. «Είναι δύσκολη ημέρα για τον Ηρακλή, ο υποβιβασμός είναι οριστικός, η έφεση ήταν ο τελευταίος βαθμός», είπε ο Χάρης Γρηγορίου νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ και συνέχισε: "Η ομάδα δεν μπορεί να πάει στα πολιτικά δικαστήρια, ενώ δεν μπορεί να γίνει αναίρεση στον Αρειο Πάγο, αφού η έφεση ήταν ο τελευταίος βαθμός. Η απόφαση ήταν έκπληξη για τον Ηρακλή, αφού ο φάκελός του ήταν πλήρης".

Στον σύλλογο αμέσως μετά την απόφαση έχει σημάνει συναγερμός, καθώς… ψάχνονται να μάθουν τον τρόπο σκέψης για την απόφαση αυτή. Έτσι, το βράδυ θα υπάρξει συγκέντρωση στο Κατσάνειο, όπου θα δώσουν το «παρών» το Δ.Σ. του Ηρακλή και οι οπαδοί, προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις των οπαδών και της διοίκησης.

"ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:00.

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ "ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ" ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.
ΌΛΟΙ ΈΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΌΛΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!", αναφέρει η ανακοίνωση των συνδέσμων του Ηρακλή.

«Προσχεδιασμένο το έγκλημα!»

Οργή, θλίψη αλλά και αγανάκτηση... Αυτά είναι τα συναισθήματα που έχουν κατακλύσει τους ανθρώπους του Ηρακλή με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Τάκη, να κάνει δηλώσεις για προσχεδιασμένο έγκλημα...

Μιλώντας στον Sentra FM 103,3 o Γιάννης Τάκης τόνισε μεταξύ άλλων πως «αυτό το έγκλημα ήταν σχεδιασμένο. Την αθλιότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο τη ζούμε καθημερινά. Όλοι αυτοί οι διαπλεκόμενοι που ανέχονται τους στημένους αγώνες, θεώρησαν πως το κακό του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν ο Ηρακλής και ότι αυτόν έπρεπε να τιμωρήσουν».

Επίσης τόνισε ότι «έγινε ένα έγκλημα σε έναν σύλλογο. Άμα δεν μας γουστάρουν μία, εμείς δεν τους γουστάρουμε δέκα. Θα δούμε τι θα κάνουμε.

Εμείς δύο χρόνια τώρα είχαμε από πάνω μας μία απειλή. Και τώρα που εγκληματούν σε βάρος μας θα τους πούμε ευχαριστώ; Προσωπικά δεν θεωρώ κανέναν φάκελο λιγότερο ή περισσότερο πλήρη».
Εκτός αυτού υπογράμμισε πως «όλο αυτό ήταν ένα προμελετημένο έγκλημα που είχε ξεκινήσει από πέρυσι. Εμείς έχουμε υποχρεώση να διεκδικήσουμε το δίκιο μας συντεταγμένα κα με καθαρό μυαλό, γιατί κάποιοι δεν θέλουν τον Ηρακλή. Έχουμε υποχρέωση στη μεγάλη ιστορία μας και στον κόσμο μας. Με επιμονή και υπομονή θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας».

Δημοφιλείς αναρτήσεις