Σελίδες

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

"10+1 Λόγοι για να μην πάω στρατό"

"10+1 Λόγοι για να μην πάω στρατό"

Εργατική Πρωτομαγιά!!Η Πρωτομαγιά είναι απεργία και όχι αργία!



Ετήσια γιορτή, με παγκόσμιο χαρακτήρα των ανθρώπων της μισθωτής εργασίας. Με συγκεντρώσεις και πορείες, η εργατική τάξη βρίσκει την ευκαιρία να προβάλει τα κοινωνικά και οικονομικά της επιτεύγματα και να καθορίσει το διεκδικητικό της πλαίσιο για το μέλλον. Η Πρωτομαγιά είναι απεργία και όχι αργία, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα, αλλά και σε πολλές χώρες του κόσμου........

Οι πιο παράξενες αλήθειες για το ανθρώπινο σώμα



Οι πιο παράξενες αλήθειες για το ανθρώπινο σώμα και τις λειτουργίες του! Απολαύστε...

Απιστευτες εικονες της φυσης,Απολαυστε!!


 

Blue butterflies



ΗΠΑ: Προτεραιότητα οι φυλακές σε σύγκριση με τα σχολεία

              
Ακολουθώντας τη φρενίτιδα της Ευρώπης για λιτότητα, οι ΗΠΑ επιδίδονται στο δικό τους αγώνα μείωσης του δημόσιου ελλείμματος, εφαρμόζοντας προγράμματα περικοπών σε βασικούς τομείς της δημόσιας ζωής. Ένας τομέας, ωστόσο, όχι απλώς δεν επηρεάζεται από τις εξελίξεις, αλλά εξακολουθεί να χρηματοδοτείται αδρά: το αμερικανικό σωφρονιστικό σύστημα!

Οι φαρμακευτικές ιδιότητες της κάνναβης ξανά στο προσκήνιο...

Στον έλεγχο των μεγάλων φαρμακευτικών (Big Pharma) φαίνεται να περνά και η αγορά των φαρμακευτικών σκευασμάτων βασισμένων στην ινδική κάνναβη, με τη βοήθεια της Ομοσπονδιακής Αρχής Φαρμάκων των ΗΠΑ.

Ξυλοκόπησαν τον Κορκονέα!!

Η συνύπαρξη στις φυλακές Δομοκού του καταδικασμένου για την δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου Επαμεινώνδα Κορκονέα με τον προφυλακισμένο ως μέλος της οργάνωσης "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς" Νταμιάνο Μπολάνο, έχει εξελιχθεί σε άγρια βεντέτα.

Ζει με υψωμένο χέρι εδώ και 38 χρόνια!

Απίστευτο και όμως (ίσως) αληθινό! Ένας “άγιος” άνθρωπος στην Ινδία, ισχυρίζεται ότι ζει με υψωμένο το δεξί του χέρι από το 1973!

Δημοφιλείς αναρτήσεις